Què és homebeatBarcelona?

HomebeatBarcelona posa a disposició de tothom un fons musical representat per les miniatures del Catàleg, sense condicions prèvies ni afany de lucre. Només heu d'escollir un arxiu, clicar el seu enllaç i enganxar el codi corresponent per poder iniciar la descàrrega. Us oferiran la possibilitat de descarregar cada element un per un o de descarregar l'arxiu en format .zip/.rar.

M'agradaria conèixer la vostra opinió sobre aquest lloc i que em fessiu arribar les vostres crítiques i suggeriments. Amb aquesta finalitat disposeu de tres formularis totalment diferents:  a la pàgina Contacteu, teniu la possibilitat d'enviar un correu electrònic per valorar Freesounds i, a la mateixa pàgina, una enquesta sobre el temps que dediqueu a la música; al Catàleg us plantegem una petita reflexió sobre l'ús de les llengües minoritàries en el món de la música.

I si voleu contactar per qualsevol altre motiu, estaré encantat de respondre els vostres dubtes o demandes. Si us ha agradat, parleu-ne amb els vostres amics i coneguts.

Gràcies!

 

HomebeatBarcelona os ofrece un fondo musical representado por las miniaturas del Catàleg, sin condiciones previas ni afán de lucro. Sólo tienes que clicar el enlace del archivo que quieras descargar e introducir el código correspondiente para iniciar la descarga. Te ofrecerán la posibilidad de descargar cada tema por separado o hacerlo en un archivo comprimido en formato .zip o .rar.

Me gustaría conocer vuestra opinión sobre este blog y si tenéis alguna petición, comentario o crítica que queráis compartir conmigo, estaré encantado de conocerla. Podéis enviar un correo electrónico desde Contacteu, responder una encuesta sobre el tiempo que dedicáis a la música o participar en el foro de Freesounds opinando sobre 'música y lenguas minoritarias'.

Gracias!